Sunday, 15 January 2012

This is me

Muhamad Afiq Zharif Bin Abd Aziz adalah name yg tertera dalam I.C. But, org pngl ana dgn bnyk pnggln, yalah, dh jadi trend kat Malaysia nie, ada name pnggln, ada org pnggl ana Afiq, bagi yg sape yg knal, ada juga pngl ana Zharif, mostly pngl ana mcm 2, is my Sensei, and sape2 yg rapat ngan ana, pngl ana bong, nak tahu nape BONG, tngu ya, ana berusia 20 thun(sbnrye x smpy 20 pun, birth at Sept) dari Johor, masih belajar dan juga masih Bujang! ehmm, ana baru jer start buar blog nie, jadi if ada kekurangan or kesilapan, berithulah yer, ana org x lah berapa hensem, n x lah berapa popular, cume ana suka share dgn frenz, apa2 jer bnde yg baik or something new in my life, ana suka share

ana nie sbnrye pemalu sbnrye if ana x knal someone, but jika dh knal, ha, duk kdy kopi smpy pgi ,hahahahahaha, ana, jadi ana gye dulu, wasslam

No comments:

Post a Comment